Wind Turbines

Wind Turbines

Wind turbines zijn onderhevig aan slijtage aan de draaiende delen. De kosten om onderdelen te vervangen op hoogte zijn vaak enorm.

Wij kunnen u van dienst zijn om op grote hoogte reparaties in de vorm van on-site machining uit te voeren.

Dit om de kwaliteit, kwantiteit, en de veiligheid van het product te waarborgen. Tevens zijn wij in staat om met on-site machineren de stilstand tijd te verkorten.

In de meeste gevallen is on-site machineren een onmisbare schakel tussen het versleten product en de kwaliteit en maatvoeringseisen van de klant.

In dat geval kiest u voor “De Wiel Services World Wide On-Site Machining”

Dit houdt in:

  • Professionele engineers
  • Optimale kwaliteit
  • Vlotte doorlooptijd
  • Vriendelijke services
  • Klantgericht meedenken
  • VCA gecertificeerd
  • No nonsense

Naast het on-site machineren hebben onze engineers ook de skills voor het monteren en installeren en ondergieten van diverse componenten zoals motoren en tandwielkasten, en het uitlijnen van machines en motoren in de wind turbine sector. Hiermee zijn wij uniek in onze dienstverlening en is uw totaal product bij ons in juiste handen. Met onze on-site machines zijn wij wereldwijd inzetbaar voor uw machinale bewerkingen op locatie. Naast de vele projecten in Nederland zijn wij betrokken bij diverse projecten wereldwijd. De Wiel Services voelt zich thuis in alle windstreken, en probeert overal ter wereld de hoogst haalbare kwaliteit te leveren in samenwerking met u als gewaardeerde klant.

Wij zijn een nuchter bedrijf. Wij beloven u geen gouden bergen en zetten onszelf niet op een voetstuk. We doen gewoon ons werk. Dat doen we goed, snel en tegen een eerlijke prijs.

Is een standaardoplossing niet voor handen? Dan zoeken wij samen met onze klanten naar een oplossing. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen er voor dat wij specialistische diensten kunnen leveren

“Uw vraag is onze uitdaging”