On Site Machining

IJzersterk in wereldwijd mobiel verspanen

Wat is on site machining?

On site machining wordt veelal toegepast tijdens het bouwproces van grote constructies. Bij deze grote constructies moeten er na ruwbouw fase verschillende producten op locatie nog worden bewerkt om de kwaliteit, kwantiteit en veiligheid van het product te waarborgen.

De Wiel Services komt ter plaatse bij de klanten met de benodigde machines om de onderdelen te bewerken die een hoge kwaliteit eisen qua maatvoering en uitlijning.

Waar passen wij on site machining toe?

De Wiel Services past on site machining toe bij grote constructies zoals offshore schepen, baggerschepen, marine schepen, windmolens, kranen, bruggen en sluisdeuren. Bij deze grote constructies moeten vaak onderdelen als schroefaskokers, hennekokers, fundaties voor motoren en tandwielkasten, aanlegvlakken voor tandkransen, lagerpunten, scharnierpunten, hijspunten, draaipunten en geleide rails op locatie nog bewerkt worden.

Dat doen wij niet alleen in Nederland; wij zijn wereldwijd actief. Zo zijn wij momenteel betrokken bij diverse projecten in: Singapore, Vietnam, China, Dubai, Venezuela, Amerika, Malawi, Israël, Spanje, Duitsland en Zweden. De Wiel Services voelt zich thuis in alle windstreken en is in staat overal ter wereld kwaliteit te leveren in samenwerking met de klant.

Welke on site machining diensten bieden wij aan?

Wij hebben een breed assortiment aan on site machines. Of het nu gaat om mobiel kotteren, mobiel frezen, mobiel draaien, boren en tappen, ruimen en honen. De Wiel Services heeft in de meeste gevallen een passende oplossing. Ook bieden wij training en advies aan.

https://www.traditionrolex.com/46

Mobiel kotteren

On Site Machining

Mobiel kotteren

Mobiel frezen

On Site Machining

Mobiel frezen

Mobiel flenzen vlakken

On Site Machining

Mobiel flenzen vlakken

Mobiel draaien

On Site Machining

Mobiel draaien

Mobiel boren en tappen

On Site Machining

Mobiel boren en tappen

Training en advies

On Site Machining

Training en advies

Waarom kiezen voor on site machining?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor on site machining. Mogelijke redenen voor u om te kiezen voor on site machining zijn:

  • Uw product moet voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm qua maatvoering;
  • Uw product kan niet in een machinefabriek bewerkt worden;
  • Uw product is te groot en te zwaar om over de weg te vervoeren;
  • U vindt de wachttijden bij de machinefabriek te lang;
  • U wilt de levertijd van uw product verkorten;
  • U wilt graag verder werken aan uw eigen product tijdens het on site machineren;

On-site machining: zo gaan wij te werk

Onze machines worden naar de klant vervoerd met de vrachtauto, zeecontainer, of per vliegtuig. Onze engineers komen bij u ter plaatse met de betreffende machines om deze uit te lijnen, en daarna het product te bewerken volgens de door u geleverde tekeningen. Samen met u garanderen wij een voor u tevreden resultaat.

Waarom voor ons kiezen?

De Wiel Services is al bijna 50 jaar wereldwijd actief in on site machining en gevestigd in Spijk nabij Gorinchem. De Wiel Services is door vakmanschap en veel passie gegroeid tot een gedegen onderneming. De Wiel Services heeft meer dan 250 jaar expertise en vakmanschap in huis.

Wij zijn uniek in onze dienstverlening. Met onze on site machining machines zijn wij wereldwijd inzetbaar. Al onze engineers streven naar een optimale kwaliteit en bezitten een VCA certificering. Een VCA certificering staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het certificaat is bedoeld voor bedrijven die externe risicovolle werkzaamheden uitvoeren.

De Wiel Services is een no-nonsense bedrijf. De klant staat bij ons op 1. In de praktijk betekent dat wij vanaf de opstartfase direct actief met de klant meedenken. Bovendien zullen wij de klant gedurende het traject ondersteunen middels onze uitgebreide service. Ten slotte kennen wij een vlotte doorlooptijd waardoor u snel aan de slag kunt met uw producten.

Vragen over on-site machining?

Wij blijven continu in beweging en proberen altijd naar de wens van de klant te luisteren en te handelen. Ook uitdagende klussen welke niet geheel standaard zijn gaan we niet uit de weg. Uw vraag is onze uitdaging!

Loopt u in de praktijk tegen een probleem aan? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn. Bel of mail geheel vrijblijvend voor info of advies en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.