Mobiel flenzen vlakken – Flenzen vlakken op locatie

De Wiel Services is gespecialiseerd in het vlakken met een onsite vlakmachine voor alle typen flenzen met verschillende diameters mobiel op locatie. Voor elk type flens zijn er specifieke onsite vlakmachines om de vlakheid/ruwheid binnen de marge terug te brengen. Om hiervan zeker te zijn kunnen we de flenzen inmeten. Met de juiste maatrapportage kunnen we heel nauwkeurig zien wat de afwijkingen zijn en hoe nauwkeurig het eindresultaat is na het vlakken met de onsite vlakmachine. Met onze specifieke onsite vlakmachines kunnen we veelal ver binnen de marge werken van de benodigde toleranties.

De Wiel Services is hierdoor in staat om diverse problemen met betrekking tot deze flenzen in een vroeg stadium op te lossen, zodat lagers, afdichtingen, boutverbindingen, o-ringen, etc. niet vroegtijdig hun levensduur beëindigen met alle gevolgen die daaruit voortvloeien.

De Wiel Services kan door middel van de specifieke onsite vlakmachines voor u ook een bewerking maken in de flens. Dit kan zijn de binnendiameter of de buitendiameter op diameter draaien van de flens, zie voor meer info hierover op “Mobiel draaien”. Ook kunt u denken aan een kamer draaien met de vlakmachine voor een o-ring inwendig of uitwendig, steekcirkels draaien voor het uitzetten van gatenpatronen of schuine kanten etc. De diameters variëren van 0mm tot 5000mm.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • Mobiel flenzen vlakken van kraanfundaties (pedestallen)
  • Mobiel flenzen vlakken van Voith Schneider fundaties
  • Mobiel flenzen vlakken van thruster fundaties
  • Mobiel flenzen vlakken van gun fundaties
  • Mobile flenzen vlakken van fundaties voor windmolens
  • Mobiel flenzen vlakken van fundaties voor bruggen
  • Mobile flenzen vlakken van flenzen voor persleidingen, afdichtingen op tanks, etc.

Ook het boren en tappen van de gaten op de betreffende P.C.D. kunnen door ons worden uitgevoerd, zie voor meer info hierover op onze website onder “Mobiel boren en tappen

De Wiel Services is in staat om klant gericht mee te denken in alle opzichten, doordat we onze vlakmachines zelf ontwerpen, assembleren, fabriceren etc. kunnen we heel specifiek de juiste vlakmachine ontwikkelen en toepassen in elk opzicht.

De engineers van De Wiel Services zijn wereldwijd inzetbaar en hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van onsite verspaning.

U vraagt? Wij lossen het op!

De Wiel Services World Wide On Site Machining

Terugbelverzoek achterlaten