Machinefabriek

In onze machinefabriek in Spijk, nabij Gorinchem werken deskundige mensen. Zij zijn vakkundig opgeleid en beschikken veelal over jarenlange ervaring. Dit team ondersteunt onze servicemedewerkers die wereldwijd opereren.

In onze machinefabriek maken wij producten voor derden en verrichten wij draai-, boor- en freeswerkzaamheden. Ook verzorgen wij het onderhoud aan de machines. In onze fabriek ontwikkelen wij machines met als doel nog beter in te kunnen spelen op behoeften van onze klanten.

Vanaf begin 2020 starten wij met onze nieuwste freesmachine de Doosan 6700.

”Flexibel en doordacht team”
De Wiel Services Machinefabriek b.v. is een nuchter bedrijf. Wij beloven u geen gouden bergen en zetten onszelf niet op een voetstuk. We doen gewoon ons werk. Dat doen we goed, snel en tegen een eerlijke prijs.

Maatwerk
Een goede oplossing is natuurlijk maatwerk. Of het nu om een eenvoudige of een complexe geometrie gaat, een prototype, een kleine of middelgrote serie, onze mensen zorgen ervoor dat uw product aan alle eisen en verwachtingen voldoet.

Machines
Ons machinepark bestaat uit een hypermoderne 3-assig bewerkingscentrum, en conventionele draai-  frees en kottermachines.

Snelheid
Doordat onze mensen van aanpakken weten, kunnen we de levertijden kort houden. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Die houden we altijd hoog!

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Coen Verheuvel

Machinefabriek

De Wiel Services Machinefabriek b.v. is een toeleverancier die zich heeft gespecialiseerd in draai- en freesbewerkingen van ferro, non-ferro en kunststof materialen.

Ons machinepark bestaat uit een hypermoderne 3-assig bewerkingscentrum van het type Doosan 6700. Deze machine biedt een hoge productiviteit met een grote verscheidenheid aan bewerkingsprocessen – van high speed frezen tot zware verspanings bewerkingen. Daarnaast beschikken wij conventionele draai- en freesmachines. Als leverancier worden er producten vervaardigd voor bedrijven in diverse sectoren zoals:

  • Aannemerij;
  • Machinebouw;
  • Voedingsmiddelen industrie;
  • Binnenvaart;
  • Landbouwwerktuigen;
  • Jachtbouw;
  • Offshore;
  • Luchtvaart

Door onze flexibele bedrijfsinstelling hebben we voor elke vraag een passend antwoord. Enkelstuks of seriewerk, groot of klein. Met als belangrijkste kenmerk snelle levertijden. Door ons vakkundig en ervaren personeel blijft de doorlooptijd kort, wat resulteert in een scherp geprijsd product zonder kwaliteitsverlies. Met wat voor werkzaamheden of probleem u binnen onze branche zit, wij kunnen dit oplossen, en een passend product aanbieden.

De Wiel Services Machinefabriek b.v.