Mobiel draaien

Draaien op locatie

De Wiel Services is gespecialiseerd in het onsite draaien met een onsite draaimachine voor alle typen buizen kokers, assen en tapeinden, met verschillende op locatie. Voor elk type kokerbuis, as, tapeinde zijn er specifieke onsite draaimachines om de rondheid, tapsheid en ruwheid binnen de marge terug te brengen. Om hiervan zeker te zijn kunnen we het product inmeten en controleren.  Met onze specifieke onsite draaimachines kunnen wij de benodigde toleranties halen.

De diameters die wij kunnen draaien buitenom variëren hierbij van 0mm tot de gewenste diameter. De Wiel Services is hierdoor in staat om diverse problemen met betrekking tot de buizen, assen en tapeinden in een vroeg stadium op te lossen, zodat lagers, afdichtingen, o-ringen, etc. niet vroegtijdig hun levensduur beëindigen met alle gevolgen die daaruit voortvloeien.

De Wiel Services kan door middel van de specifieke onsite draaimachine voor u ook een bewerking maken in de buizen, assen en tapeinden mocht hier een bewerking in zitten. Dit kan zijn; de binnendiameter op diameter kotteren van het product, met een onsite kottermachine zie voor meer info hierover “Mobiel kotteren”. Ook kunt u denken aan een kamer draaien met een onsite vlakmachine voor een o-ring inwendig of uitwendig, steekcirkels draaien voor het uitzetten van gatenpatronen, het recht afvlakken van de voorkant of het schuin afvlakken van krachten verlopen of schuine kanten etc. De diameters variëren hierbij van 0mm tot 5000mm. Zie voor meer info hierover “Mobiel flenzen vlakken”.

De Wiel Services is in staat om klantgericht mee te denken in alle opzichten, omdat we de draaimachine zelf ontwerpen, assembleren, fabriceren etc. kunnen we heel specifiek de juiste draaimachine ontwikkelen en toepassen in elk opzicht.

Onze gekwalificeerde vakmensen van de Wiel Services zijn wereldwijd inzetbaar en hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van onsite draaien.

U vraagt? Wij draaien!

De Wiel Services World Wide On Site Machining